• ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL logo
  ELMONT PROFIL
 • ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL
 • ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL
 • ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL
 • ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL
 • ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL
 • ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL
 • ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL
 • ELMONT PROFIL
  ELMONT PROFIL

Čelične konstrukcije i protivpožarna zaštita - ELMONT PROFIL

O nama

ELMONT PROFIL D.O.O.

"ELMONT PROFIL" je preduzeće koje se bavi izradom i montažom čeličnih konstrukcija i preventivnom protivpožarnom zaštitom u oblasti građevinarstva. Svojim timom koji okuplja licencirane inženjere i majstore sa dugogodišnjim iskustvom, možemo odgovoriti na najviše zahteve u pogledu izvođenja čeličnih konstrukcija i protivpožarne zaštite. Naši radovi su visokokvalitetni i podložni svakoj proveri od strane stručnih lica u svim fazama gradnje. Naš primarni cilj je kvalitet, a poštovanje rokova i ugovorenih obaveza su podrazumevane kategorije.

Samostalna gradjevinsko proizvodna radnja "Elmont" je osnovana 1987.godine čija je osnovna delatnost preventivna protivpožarna zaštita u gradjevinarstvu. Od samog osnivanja firma “Elmont” beleži konstantan rast kako u kadrovskom i tehničkom, tako i u finansijskom pogledu i poverenju svojih klijenata. Tokom svog rada preventivno smo zaštitili na stotine objekata širom Srbije, što govori naša referenc lista i broj klijenata koji sa nama imaju poslovnu saradnju. U našem programu posedujemo najsavremenije materijale za zaštitu od požara:

- Kablovski prodori i kablovi 120°
- Premazi za čelične konstrukcije 30, 60, 90°
- Premazi za drvene konstrukcije 90°
- Protivpožarni plafoni i zidovi 30, 60, 90°
- Protivpožarna vrata 60, 90, 120°
- Antikorozivna zaštita i visinski radovi,
- Protivpožarni malteri.

Početkom 2010 godine firma “Elmont” počinje da se bavi projektovanjem, proizvodnjom i montažom čeličnih konstrukcija.

- Proizvodnja i montaža čeličnih konstrukcija.
- Montaža krovnih i fasadnih sendvič panela.
- Čelične industriske platforme

Shodno razvoju i povećanju obima posla, od decembra 2011 g. s.g.p.r. “Elmont” prelazi u “Elmont Profil” d.o.o. koji je u potpunosti osposobljen da odgovori na najzahtevnije gradjevinske projekte u pogledu čeličnih konstrukcija, ugradnji sendvič panela i protivpožarne zaštite, prema najvišim standardima u gradjevinarstvu. Dodajmo uz to i konstantno praćenje razvojne tehnologije građevinskih materijala, te odabir pouzdanih kooperanata i proizvođača, u mogućnosti smo da ispunimo najzahtevnije želje naših klijenata u izvođenju građevinskih radova – kvalitetna, efikasna i odgovorna gradnja.

Galerija